Kaffemaskin til kontoret fra Kaffepunkt

Kaffemaskin til kontoret fra Kaffepunkt

Ser din bedrift etter en premium kaffemaskin til kontoret? Vi leverer til små og store bedrifter på Østlandet. Dere finner garantert noe som passer i vårt utvalg.

Dette setter kundene våre pris på:

 • En kopp kaffe til kunder fra en premium kaffemaskin
 • God kaffe på jobben til alle ansatte
 • Ekstra god kaffe med hele bønner
 • Mange kaffetyper å velge mellom

  Vi vet hvor viktig det er med en god kopp kaffe på jobb. Derfor tilbyr vi premium kaffemaskiner til kontor av alle størrelser. Slik kan vi garantere dere like god kaffe hver gang. Vi justerer også smaken etter bedriftens behov. 

  Med en premium kaffemaskin til kontor slipper dere å kjøpe kaffe utenfra. Med våre kvalitetsmaskiner får dere kaffe som slår baristaen hver gang. 

  Hos oss finner dere et bredt utvalg av ulike typer kaffe og kaffemaskiner til kontor. Vi leverer til små og store bedrifter på Østlandet. Ta kontakt for et tilbud på kaffeavtale. Sammen finner vi ut hvilken maskin som passer for dere. 

  Vi anbefaler: Rex-Royal

  Kaffe

  Maskinene fra Rex-Royal er sveitsisk kvalitet på sitt absolutt beste. Merket lager maskinene sine for hånd, og de bruker nøye utvalgte kvalitetsdeler. Med en maskin herfra er din bedrift garantert stabil ytelse, god smak og høy kapasitet. 

  Kaffemaskin

  Rex-Royal S2

  Modellen Rex-Royal S2 er vår klare anbefaling. Dette er en perfekt kaffemaskin til kontor med små og mellomstore kapasitetskrav. Denne kvalitetsmaskinen lager hele 150 kopper i timen. Derfor passer den godt til steder med høyt tempo, som for eksempel bedrifter, konferanserom, detaljhandel, bakerier, bensinstasjoner, bokhandler og lignende.

  Mange funksjoner

  Rex-Royal S2 kommer i flere versjoner. Vi hjelper dere å velge ut de funksjonene dere trenger. Dere kan få fersk melk, sjokoladepulver og mye annet. Den har et eget uttak for kanner, og dessuten varmt vann til varme drikker som te og buljong.

  Enkel å bruke

  Dette er med andre ord en eksklusiv og avansert kvalitetsmaskin. Allikevel er den svært enkel å bruke, fylle, rengjøre og vedlikeholde. Vi gir dere selvsagt en innføring i enkelt vedlikehold når vi leverer den. I tillegg justerer vi maskinen slik at smaken blir akkurat slik dere ønsker. 

  Kaffemaskin

  Mange typer drikke

  Maskinen kommer med en brukervennlig 7-tommers touch-skjerm. Her er det enkelt å velge blant 24 typer drikke. Dere bestemmer selvsagt selv hva som skal være tilgjengelig. Her kan dere få vanlig kaffe, espresso, dobbel espresso, americano og mye annet spennende. 

  Vi kan også kombinere maskinen med tappetårn for kaldtvann og vann med kullsyre. Da har dere alt på samme sted. 

  Kontakt oss for et tilbud

  Ta kontakt dersom dere ønsker et tilbud på Rex-Royal S2. Dere får selvsagt teste maskinen på forhånd. Vi har også Rex-Royal S300CT, en kaffemaskin til kontor av stor størrelse, og Rex-Royal Compact, som passer til bedrifter av mindre størrelse. 

  Våre bestselgere

  Nio 20.2

  De Jong Duke Nio

  Bestselger med god kapasitet

  Jetinno JL 18

  Sveitsisk kvalitet på sitt beste

  Gerhard OCX

  Stilren og brukervennlig

  Hva setter våre kunder pris på?

  Våre kunder er bedrifter av alle størrelser over hele Østlandet. Det er flere ting de setter pris på med en kaffemaskin fra oss:

  • En kopp kaffe til kunder fra en premium kaffemaskin
  • God kaffe på jobben til alle ansatte
  • Ekstra god kaffe med hele bønner
  • Mange kaffetyper å velge mellom
  Kaffe

  En kopp kaffe til kunder fra en premium kaffemaskin

  Har dere kundemøter på kontoret? Da er det alltid hyggelig å kunne by på noe godt i koppen. Med en av våre kaffemaskiner kan dere tilby alt fra espresso til cappuccino.

  God kaffe på jobben til alle ansatte

  Vil du gi det lille ekstra til dine ansatte? Med en premium kaffemaskin på kontoret får dere barista-kvalitet uten å kjøpe med dere kaffe utenfra. 

  Ekstra god kaffe med hele bønner

  Smakfull kaffe på jobben er viktig. Med oss får dere hele bønner av god kvalitet fra tradisjonsrike Lindvalls Kaffe. Slik blir kaffen ekstra deilig.

  Mange kaffetyper å velge mellom

  Vi har også et stort utvalg av ulike typer kaffe. Da kan ansatte og kunder velge det de liker best – enten det er vanlig sort kaffe, latte, espresso eller noe annet.

  Kaffeavtale

  Med en kaffeavtale hos oss får din bedrift Smaksgaranti og Driftsgaranti. Det betyr at vi garanterer like god smak hver gang, og at ytelsen er like god over lengre tid. 

  Kaffebønner

  Jevnlig kontroll av smak

  Dette gjør vi ved å kontrollere smaken jevnlig, utføre service og rengjøre delene. Vi justerer også smaken dersom dere ønsker det. Eller kanskje dere vil prøve noe helt nytt? Hos oss finner dere et bredt utvalg av hele bønner av høy kvalitet. 

  Jevnlig kontroll av smak

  Driftsgarantien vår går ut på at ytelsen skal være stabil over tid. Dersom dere skulle få en feilmelding, fikser vi raskt problemet, og står selvsagt for kostnadene. Les mer om Smaksgaranti og Driftsgaranti hos oss.

  Få et tilbud på kaffemaskin til kontor

  Kontakt oss for mer informasjon og for et godt tilbud. Vi leverer kaffemaskin til kontor for små og store bedrifter på Østlandet. Vi hjelper dere gjerne å finne maskinen som passer for dere. 

  Få et tilbud på kaffemaskin til kontor

  Kontakt oss for mer informasjon og for et godt tilbud. Vi leverer kaffemaskin til kontor for små og store bedrifter på Østlandet. Vi hjelper dere gjerne å finne maskinen som passer for dere.