Sortiment

Sortiment for bedre kaffepauser – pauser med mer energi, mer glede og smak

Vi har lagt vekt på kvalitetsprodukter i hele vårt sortiment. Ta gjerne kontakt og  fortell oss hva du lurer på i skjemaet til høyre. Eller titt i vårt vareutvalg for detaljert informasjon.

Variert sortiment av kaffe og tilbehør for norske ganer

VÅRT SORTIMENT AV KAFFE handler om de fleste varianter kaffe av beste kvalitet – brent og tilpasset slik nordmenn liker det. Vår leverandør er Lindvalls Kaffe AB, svensk hoffleverandør av kaffe siden 1891. I alle disse årene har dette velrenommerte selskapet levert kvalitetskaffe fra Brasil, Peru, Honduras, Kenya, Colombia, Guatemala og Costa Rica.  Kaffestortiment

NØTTER LEVERT AV LOKALE LEVERANDØRER. I samarbeid med lokale leverandører tilbyr vi rikt sammensatte fruktkurver og nøtteblandinger. Fruktkurvene leveres i de størrelser og antall dere ønsker – og til avtalt tid. Se vårt sortiment av Nøtter.

ANDRE PAUSE-PRODUKTER. Et godt utvalg av kjeks og kaker og øvrige økologiske- og Fairtradeprodukter hør med til de bedre kaffepausene. I dag finnes det et godt utvalg av små mellommåltider, pausesnack og barer som bidrar til mer glede, energi og nytelse. Vårt utvalg av mellommåltider vil utvikles i tiden fremover.

TILBEHØR TIL KAFFEMASKINER. Vårt sortiment omfatter selvsagt også det tilbehør som alltid vil høre med til de fleste kaffemaskiner – begere og rørepinner, sukkerstiks og rensemidler for eksempel. Og selvsagt ekstra kaffekanner der det brygges kaffe til mange. Se vårt tilbehør til kaffemaskiner og Non-food.