Nio: Kaffemaskin til jobb med stilrent design

Nio: Kaffemaskin til jobb med stilrent design

God kaffe på jobb er viktig for både arbeidslysten og -miljøet. Hos Kaffepunkt får du et stort utvalg av kaffe og kaffemaskiner. Vi hjelper deg med kaffemaskin til jobb.

Hos oss får dere:

  • Kaffemaskin til jobb som er enkel å bruke
  • Forutsigbare leveranser av hele bønner og tilbehør
  • Vi tilpasser funksjoner og drikketyper etter deres ønsker
  • Smaksgaranti – den samme gode kaffen på jobben hver dag
  • Driftsgaranti – maskinen leverer som den skal over tid

Ta kontakt med oss i dag for et tilbud. Sammen finner vi en kaffemaskin som passer for deres bedrift.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kaffemaskin til jobb: Vi anbefaler Nio 20.2

Hvordan skal du velge kaffemaskin til arbeidsplassen? Det er viktig å se på deres behov og hvilke funksjoner dere ønsker. Kaffepunkt hjelper dere å finne riktig maskin. Vi kan varmt anbefale Nio 20.2 fra De Jong Duke for mellomstore bedrifter. 

Les mer: Nio 20.2

Ypperlig for mellomstore bedrifter

Kapasitet er viktig når det kommer til valg av maskin. Dersom du skaffer denne kaffemaskinen til din bedrift, vil du garantert ikke bli skuffet. Maskinen har høy kapasitet, og kan lage over 150 kopper om dagen. Med andre ord er den perfekt for mellomstore bedrifter. 

Lekkert design

Nio fikk pris i European Product Design Awards for sitt stilrene design. Det er lett å skjønne hvorfor. Dette er en kaffemaskin til jobb med elegant og moderne design. LED-lyset kan stilles så det matcher omgivelsene.

To bønnebeholdere og to kverner

Nio har to gjennomsiktige bønnebeholdere. Dette gjør det enkelt å se når det begynner å gå tom for bønner. Kamrene har to kverner, noe som gjør at du kan lage for eksempel espresso og vanlig kaffe i samme maskin. Perfekt for deg som vil ha flere bønner å velge mellom.

Stort utvalg av ulike typer drikke

De to kvernene betyr også at du kan kombinere ulike bønner i samme drikk. Dette åpner opp for spennende muligheter. Med en Nio kommer alle ansatte til å finne noe de liker. Dere kan velge mellom blant annet caffe latte, cappuccino, cafe au lait, varm sjokolade og ulike drikker med varmt vann.

Enkel å bruke

Med en Nio får dere enkelt barista-kvalitet på kontoret. En deilig og velsmakende kopp er bare et tastetrykk unna. Vedlikehold går både raskt og enkelt. Vi viser dere hvordan det skal gjøres når vi installerer maskinen.

Praktiske funksjoner

Nio har en praktisk kannefunksjon. Bruk denne før møter, seminarer eller lignende. Vi kan også levere maskinen med et underskap, opplegg for kaldt vann og vann med kullsyre og dessuten et Nayax betalingssystem. En slik betalingsløsning er egnet ved plassering i butikklokaler, bokhandel, bibliotek, verksted og lignende.  

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Kaffemaskin til jobb med Kaffepunkt

Det er flere gode grunner til å velge Kaffepunkt. Vårt mål er at dere skal få fantastisk kaffe så enkelt som mulig. Våre maskiner er enkle å bruke, vedlikeholde og rengjøre. 

Dere trenger ikke bekymre dere for å kjøpe inn riktig type bønner. Vi kommer med jevnlige leveranser av bønner og tilbehør. 

Hos oss er alt tilpasset deres behov. Vi kan justere maskinen og smaken etter deres ønsker. Dere velger helt selv hva man kan velge mellom i drikkemenyen. Med både smaksgaranti og driftsgaranti kan dere være sikre på at både smaken og ytelsen er på topp – også over tid.

Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon eller et tilbud. Vi hjelper dere gjerne å finne en maskin som passer deres bedrift.