Kaffepausen

Kaffepausen på ditt kontor

Vi gir deg alt du trenger av kaffemaskiner, et rikt utvalg av kaffe, kalde og varme drikker samt frukt og små mellommåltider for den gode kaffepausen. Du får også råd og inspirasjon til hvordan pauserommet kan innredes og styles.

Ta kaffepausen der du er

Den gode kaffepausen som gir påfyll av energi og nytelse bør være tilgjengelig flere steder.

DER DU JOBBER. Du arbeider under press, intenst, i din egen boble. Men så er det nok. Du må strekke ryggen, gi hjernen et pusterom og nakken bevegelse. Da er det jo bare herlig at kaffepunktet er like ved! At det funker og at du har det du trenger til kaffepausen. Noen minutter alene eller med kolleger pluss godt drikke og noe deilig i munnen … Herlig! Stimulerende!

I MØTET. Masse prat, heftige diskusjoner, viktige beslutninger. Møter kan være både krevende og avgjørende. Godt drikke og noe å bite i skaper ikke bare god stemning, det fører også gjerne til bedre meningsutveksling. Spesielt når kaffemaskinen funker og smaksopplevelsene er ren nytelse. Det gjør en stor forskjell, ikke sant?

NÅR DU VIL SLAPPE AV. Vi trenger det alle; være litt i fred, gjøre noe annet. En god pause er en betingelse for å kunne prestere maksimalt – innen idrett, under utdannelse, på jobben, slik er det jo bare. Et innbydende kaffepunkt, et pausemiljø der man kan være litt tilbaketrukket er rett og slett en investering i bedre prestasjoner.

Ta kontakt med oss nå, så kan vi se litt på hva som er mulig for at kaffepausen hos dere kan gi mer energi og glede!

Viktige elementer i vårt konsept for den virkelig gode kaffepausen

  • Flotte, pålitelige og smaksjusterte kaffemaskiner.
  • Topp service fra dyktige og serviceinnstilte fagfolk.
  • Nydelig kaffe og andre kafferelaterte drikker.
  • Variert sortiment av te og sirup.
  • Mellommåltider som frukt, kaker, kjeks, nøtter, barer og sjokolade.
  • Pauseplasser som er sosiale, innbydende og avslappende.
  • Råd og inspirasjon for tilrettelegging av kaffepausen og kaffepunkter.