Hva bør du tenke på når du skal leie kaffemaskin?

Hva bør du tenke på når du skal leie kaffemaskin?

Kaffepunkt leverer premium kaffemaskiner til små og store bedrifter på Østlandet. Hva er viktig å tenke på når dere skal leie kaffemaskin?

Bedriften bør tenke på:

  • Hvilken kapasitet dere trenger
  • Hva slags kaffe og andre typer drikke dere vil tilby
  • Om kaffemaskinen er enkel å bruke
  • Hvilke ekstra funksjoner dere trenger

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hos Kaffepunkt finner dere et stort utvalg av premium kaffemaskiner til din bedrift. Vi vet hvor viktig det er med god kaffe på jobben. Hos oss finner dere derfor bare kaffemaskiner av høy kvalitet. Slik kan vi garantere en optimal kaffeopplevelse hver gang. 

Hos oss kan dere leie kaffemaskin til arbeidsplassen. Gjennom våre kaffeavtaler får dere levert bønner, sjokoladepulver og mellommåltider. Vi hjelper dere gjerne med å finne ut hvilken maskin som passer best for dere. Da er det bare å ta kontakt.

Under kan dere lese mer om hva dere bør se etter når dere skal leie kaffemaskin til kontoret. Vi kommer til å bruke vår klare anbefaling, Rex-Royal S2, som eksempel underveis. 

1. Kapasitet – stort utvalg av kaffemaskiner til alle slags bedrifter

Dere må aller først finne ut hvor stor kapasitet dere ønsker. Hvor mange er dere i bedriften? Hvor mange kopper kaffe drikkes i løpet av en dag? Hvor ofte trenger dere påfyll?

Stor bedrift = kaffemaskin med høy kapasitet

Jo større bedriften er, jo høyere kapasitet trenger dere. La oss se på eksempelet vårt. Rex-Royal S2, den nye modellen til det sveitsiske merket Rex-Royal, leverer både på kvalitet og kapasitet. Kvalitetsmaskinen lager 150 kopper i timen. 

Dette betyr at denne er optimal for små til mellomstore bedrifter. Den passer også perfekt til konferanserom, detaljhandel, bakerier, bensinstasjoner, bokhandler og lignende. Med den gode kapasiteten blir det ikke kø. 

Våre kaffemaskiner dekker alle kapasitetsbehov

Dersom dere trenger lavere eller høyere kapasitet, kan vi også anbefale Rex-Royal S300 eller Rex-Royal Compact

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

2. Drikkevalg – utvalg av kaffe, te og annen varm drikke

Når dere skal leie kaffemaskin, er det viktig å se på drikkevalg. Hva slags typer skal man kunne velge mellom? Hvilke andre drikker vil dere ha på menyen? Her setter nesten bare fantasien grenser. 

Smaker og typer for hele bedriften

Igjen bruker vi Rex-Royal S2 som eksempel. Denne kan lage 24 ulike typer drikke. Dere bestemmer selv hva som skal stå på menyen. Hvis dere ønsker drikker med fersk melk eller sjokoladepulver, fikser vi gjerne det for dere.

Den beste kaffen får dere med hele bønner

Det er også viktig å se på hva slags type bønner dere vil ha. I vårt sortiment finner dere nøye utvalgte bønner fra Lindvalls Kaffe AB. Tradisjonsrike Lindvalls har vært svensk hoffleverandør siden 1891. Bønnene kommer fra Brasil, Peru, Honduras, Kenya, Colombia, Guatemala og Costa Rica.

3. Brukervennlighet – kaffemaskiner som er enkle å bruke

Brukervennlighet er viktig når man skal leie kaffemaskin. En kopp skal helst bare være et tastetrykk unna, og man vil gjerne unngå komplisert vedlikehold. Nettopp derfor fokuserer vi på avanserte kvalitetsmaskiner som er enkle å bruke. 

Kaffemaskin

Enkelt vedlikehold

Rex-Royal S2 har en 7-tommers touch-skjerm. Du velger enkelt hva du vil drikke. Rengjøring og vedlikehold er både enkelt å lære og utføre. Vi gir dere selvsagt en innføring i de enkle rutinene.

4. Ekstra funksjoner – kaffekanne, varmt vann, varm melk

Dere må også se på hvilke tilleggsfunksjoner dere trenger. For eksempel er det veldig nyttig med en kannefunksjon. Med en slik fyller maskinen en hel kanne av gangen. Dette er perfekt for møter, seminarer og lignende. 

Mange spennende funksjoner

Rex-Royal S2 har selvsagt kannefunksjon. I tillegg kan dere få ulike typer drikke som bruker fersk melk, og dere kan få varmt vann til varm drikke, supper og annet. Dessuten kan maskinen kombineres med vanndispenser for kaldt vann og vann med kullsyre. 

Kaffepunkt – kaffe på jobben av høy kvalitet

Kaffe

Med våre kaffemaskiner får din bedrift like god kaffe hver dag. Det er flere gode grunner til å leie en av våre kaffemaskiner:

  • Like god kaffe hver gang
  • God kaffe til dine ansatte
  • God kaffe til dine kunder eller samarbeidspartnere
  • Kaffeløsning med faste leveranser og service

Våre kunder setter pris på personlig service og oppfølging. Med en av våre kaffeløsninger kan du være trygg på at kaffebønner og tilbehør kommer til avtalt tid.

Vi sørger også for at kaffemaskinen fungerer som den skal – uansett hvor mye kaffe dere drikker i løpet av en dag. Når dere leier en kaffemaskin fra oss, får dere våre garantier – Smaksgaranti og Driftsgaranti – med på kjøpet.

Ta kontakt for et tilbud på kaffe på jobben

Kaffepunkt leverer alt dere trenger til kaffe på jobb. Ta kontakt i dag om dere ønsker et tilbud på kaffe, maskiner, vanndispensere eller mellommåltider. Hos oss kan dere leie kaffemaskin som passer deres behov. Det er også mulig å kjøpe maskinen.