Dame bruker kaffemaskinen

Kaffemaskin til bedrift

Valg av kaffeløsning

Det å velge rett kaffemaskin er et stort bidrag til gode pausesopplevelser for dine ansatte. Vi kaller det hverdagsnytelse, på jobb. Vi kan kaffemaskin og våre smakseksperter hjelper deg med å finne de rette kaffebønnene. Våre kaffeløsninger dekker alle behov din bedrift måtte ha. Om dere vil leie elle kjøpe finner vi alltid den mest optimale løsningen. Det er ikke tilfeldig hvilke kaffemaskin vi vil anbefale til deres behov.

Kaffemaskin til bedrift: Kaffepunkts garantier

Du og dine kolleger trenger gode pauser. Derfor gjør vi kaffepausen til en hverdagsnytelse i utvidet betydning; både når det gjelder smak og når det gjelder pauseopplevelsen. Når dere går for leasing av kaffemaskin må maskinene fungere feilfritt og kaffe og tilbehør smake godt – hver gang. Opplevelsen av en god kopp kaffe i hånden i dialog med gode kollegaer er meningsfulle pauser og noe vi i Kaffepunkt har lidenskap for å skape for våre kunder. En kaffemaskin for din bedrift skal være en god investering!

Garantert smak! Kaffepunkt har egne eksperter som smaker seg frem til ønsket smak i samarbeid med kunden. Vi kalibrerer maskinen på en rekke punkter inn til kaffen smaker slik du ønsker den. Du kan alltid be om ny smaksjustering og eller bytte av kaffetype. Vårt rikholdige og tilpassede kaffesortiment fra Lindvalls Kaffe er alltid tilgengelig for alle våre kunder, og vi vet du som kunde vil finne noe som passer for deres smak og preferanser.

Se mer om vår smaksgaranti.

Våre kaffemaskiner – når du skal ha kaffe på jobb

Kaffemaskiner som våre kunder setter pris på er vår rettesnor i vårt produktsortiment. Alle våre maskiner kommer fra anerkjente leverandører i Europe. Vi har et bredt og godt maskinspekter som vi vet tilfredsstiller våre kunder og som gjør oss konkurransedyktig i å nå nye kunder.

Service og leveranseavtale – Kaffepunkt har utviklet en service og leveranseavtale som ivaretar våre kunders behov for et problemfritt kundeforhold. Vi garanterer service og leveranse uten ekstra kostnader.

Vi kaller dette for vår «Driftsgaranti» – Vår driftsgaranti garanterer at maskinen blir istandsatt raskt ved eventuell feil eller stans, og uten at uforutsette kostnader påløper. Alt dekkes av garantien. Våre kunder skal heller aldri gå tom for ingredienser.

Se mer om vår driftsgaranti.

Dette er viktig for oss

Ved oppstart av en kaffeavtale på jobb med Kaffepunkt vil vi sette utvalgte medarbeidere hos vår kunde i stand til å betjene og ha det daglige oppsynet med maskinen. Vi snakker her om…

  • Enkle og effektive rutiner som sørger for god kaffe, fra rengjort maskin.
  • Vedlikeholdsrutiner vil også bli gjennomgått. Rene, pene og godt vedlikeholdte maskiner leverer den beste kaffen – hver gang du trykker på knappen.
  • Vår support apparat er aldri mer en enn tlf unna, og det meste ordnes over telefon. 

Vi tenker miljø og tilbyr en unik kampanje på våre Select Green Kaffemaskiner.

Dette er lett brukte maskiner der slitedeler er byttet, og full service utført. Settes ut til kunde med full garanti på lik linje som en ny maskin.
Leie kun 249,- pr mnd
Ta kontakt med oss idag! 🠚

Kontakt oss for et tilbud

Du hører fra oss innen 4 timer!

Kaffepunkt leverer kaffemaskiner, vanndispensere og mellommåltider til store og små bedrifter på Østlandet. Dere kan leie eller kjøpe – velg det som passer best for deres bedrift. Vi har jevnlige leveranser av kaffebønner og tilbehør.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.