Smaksgaranti Kaffe

Smaksgaranti

Det er du og dine kolleger som bestemmer hva som er god kaffe. Dere velger kaffe, og vi justerer maskinene til kaffen smaker slik dere forventer. Om du opplever at smaken ikke er så god lenger, kan dere når som helst be om ny smaksjustering

Dette er innholdet i vår Smaksgaranti

Mange kan si at de garanterer for det ene og andre, men er lite konkrete. Vi synes vi skal si det som det er. Altså hva er det egentlig vi mener konkret når vi snakker om smaksgaranti på kaffe? Dette:

SMAKSKONTROLLER. Det handler om regelmessig og grundig smaksprøving med påfølgende gjennomgang og service på maskiner. Alle maskindeler som påvirker smaken blir rengjort. Merk deg gjerne avsnitt nr. 2.

Smaksgaranti på kaffe til jobben. Kaffen skal smake slik du vil ha den.BREDT SORTIMENT. Vårt spekter av mange kaffesorter gjør at alle finner sin smak. I tillegg byr vi på et godt utvalg av ingredienser og produkter som bidrar til nytelse, glede og påfyll av energi i kaffepausen.

DIN SMAK BESTEMMER. Kaffepunkt har egne eksperter som smaker seg frem i samarbeid med kunden og kalibrerer maskinen etter deres ønske og smakspreferanser. Dette er en viktig del av vår Smaksgaranti Kaffe, og det krever mer av oss enn trenede smaksløker.

SMAKSEKSPERTER. En smaksekspert må kunne ta målrettede kirurgiske inngrep på alle typer kaffemaskiner til bedrift og avstemme forholdet mellom ulike parametere for å endre kaffesmaken i inntil dere er fornøyd. Tenk på en dyktig pianostemmer så er det lettere å forstå hva vi mener.

“Sier jeg at den ikke er god lenger, kommer de og tilpasser smaken med én gang!”

Hakon Lærum , Kontorhuset AS, Drammen

Her kan du lese om vår Vår Driftsgaranti.