Kaffeavtale

Kaffeavtale

Din bedrift er trygg med en kaffeavtale hos Kaffepunkt. Hos oss kan dere være sikre på at ytelsen er topp, og at leveranser og service kommer som avtalt. 

Kaffeavtalen gjelder: 

  • leie eller kjøp av kaffemaskin
  • levering av varer
  • smaksgaranti
  • driftsgaranti
  • god oppfølging

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Når du skal velge kaffemaskin til din bedrift, er det viktig at dere får en god kaffeavtale. Hos oss er dere i trygge hender. Din bedrift kan være sikker på at dere får en maskin som er god, jevnlig påfyll av varer og regelmessig service. 

For oss er det viktig å holde avtaler. Vi leverer alltid som avtalt. Ta kontakt om dere vil kjøpe kaffeavtale, eller les mer om hva den innebærer under.

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Hva kan vi tilby dere?

kaffe

Kaffeavtalen gjelder: 

  • leie eller kjøp av kaffemaskin
  • levering av varer
  • smaksgaranti
  • driftsgaranti
  • god oppfølging

Leie eller kjøp

Hos oss kan du leie, lease og kjøpe kaffemaskiner. Våre maskiner passer for både store og små bedrifter. Vi har et godt utvalg med anerkjente merker som Wittenborg, Necta, De Jong Duke, Melitta og Rex Royal. 

Maskinene kommer som regel med touch-display. Her er det enkelt å få oversikt over de ulike typene. Hva liker dere best? Macchiato, espresso eller vanlig svart? Uansett er koppen er bare et tastetrykk unna. 

Se gjerne på våre maskiner for å finne ut hvilken som passer best for dere.

Levering av varer

Vi har jevnlige leveranser, så dere aldri går tom for varer. Selvsagt inkluderer dette bønner, men også melk, sukker, te, sirup og andre ingredienser. Vi leverer innen 3 dager, og dere kan også få ekspressbestilling om dere ønsker det.

Hos oss får du kjøpt et stort utvalg ulike typer og sorter. Alle finner garantert noe som vil falle i smak. Dere bestemmer selv hva dere går for, og vi kan til og med justere maskinen slik at den gir dere akkurat den smaken dere ønsker.

Smaksgaranti

Kaffehistorien er lang, og drikken slo ikke bare an på grunn av smaken, men også de mange helsegevinstene. Med kaffeavtale hos oss får dere alltid ypperlig kvalitet. Vi er sikre på at dere kommer til å bli fornøyde med smaken. Faktisk er vi så sikre på denne påstanden at dere får smaksgaranti hos oss. 

Vi kontrollerer regelmessig smaken, utfører service og rengjør deler som påvirker smak. Ønsker dere å endre på noe? Ikke noe problem. Vi kommer sammen frem til noe som passer utmerket for deres bedrift. 

Driftsgaranti

Vi garanterer at maskinen skal levere som avtalt. Ytelsen skal alltid være på topp. Derfor får dere driftsgaranti hos oss. Ved en eventuell feilmelding fikser vi problemet, og står for kostnader knyttet til selve arbeidet og reservedeler.

Dere får også en innføring i vedlikehold og rengjøring av maskinen. Dette er ikke komplisert å lære, og er dessuten enkelt å utføre. Ingen ønsker en maskin som er vanskelig å ha med å gjøre.

God oppfølging

Her får du alltid god oppfølging. For oss er det viktig å holde avtaler, og skriver du under en kaffeavtale med oss, så leverer vi som avtalt. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på. Du når oss på telefon: 32 69 90 99, og epost: post@kaffepunkt.no