Kaffemaskin bedrift

Kaffemaskin bedrift

Trenger du kaffemaskin til bedrift? Hos oss kan du leie eller kjøpe maskiner som gir utsøkt kaffe. Vi leverer til alle slags bedrifter over hele Østlandet. 

Når du skal velge kaffemaskin til bedrift, er det viktig at den:

 • er enkel å bruke
 • er god på smak
 • holder lenge

Hos Kaffepunkt får dere premium kaffemaskiner av ypperste kvalitet.

  Alle vet at en god kopp kaffe på jobben er viktig. Det handler om å unne seg det lille ekstra når man jobber, knytte bånd til kollegaer i pausen eller tilby kunder noe å drikke. Da er det viktig at den bare er et tastetrykk unna, og at smaken er like god hver gang. Dette får du hos Kaffepunkt.

  Vi leverer til bedrifter av alle størrelser i Drammen, Porsgrunn, Skien, Oslo og resten av det sentrale Østlandet. Våre maskiner passer til store, mellomstore og små bedrifter. Vi har både smaksgaranti og driftsgaranti. Dette betyr at vi kan garantere at smaken er like god hver gang – også over lang tid. 

  Våre bestselgere

  Nio 20.2

  De Jong Duke Nio

  Bestselger med god kapasitet

  Jetinno JL 18

  Sveitsisk kvalitet på sitt beste

  Gerhard OCX

  Stilren og brukervennlig

  Hvorfor velge Kaffepunkt?

  Når du skal velge kaffemaskin til bedrift, er det viktig at den:

  • er enkel å bruke
  • er god på smak
  • holder lenge
  Kaffe på jobb

  1. Enkel å bruke

  Noen har vanlig trakter på jobben. Her må alle kunne riktig antall skjeer, dere må huske å kjøpe nok filtre og noen må sette på maskinen. En kanne går fort, og noen må stadig sette på en ny. Og hvis kannen blir stående utover dagen, blir smaken fort bitter. 

  Bestiller dere kaffemaskin til bedrift gjennom oss, får dere en maskin som er helautomatisk. Alt som skal til er et trykk på knappen. Den jobber raskt, og smaken er like god hver gang. Flere av maskinene har også kannefunksjon – perfekt til møter. 
  Les mer om våre maskiner – hvilken passer best for din bedrift?

  kaffemaskin

  2. God på smak

  Kaffe har en lang og rik historie, og har ikke bare god smak, men også flere helsegevinster. Med en kaffemaskin til bedrift hos oss får dere alltid den beste kaffen. Faktisk er vi så sikre på dette at vi har vår egen smaksgaranti.

  Denne innebærer blant annet:

  • jevnlige smakskontroller
  • bredt utvalg av typer og smaker
  • du velger smak

  Jevnlige smakskontroller

  Vi kontrollerer regelmessig at smaken er som den skal. Maskinen får service, og alle deler som påvirker smak blir rengjort. 

  Bredt utvalg av typer og smaker

  Utvalget vårt er bredt. Her kan alle finne den sorten de liker best. Alt i vårt sortiment er av ypperste kvalitet. 

  Du velger smak

  Dere bestemmer selv type og smak. Vi justerer maskinene etter ønske. Sammen kommer vi frem til det som passer best for dere.

  kaffe

  3. Holder lenge

  Ingen vil ha en maskin som er vanskelig å bruke, og ingen vil ha en maskin som dere stadig må fikse på for at den skal fungere. Hos oss får dere driftsgaranti. Dette betyr at maskinen skal fungere knirkefritt hele tiden, og ved en eventuell feilmelding fikser vi maskinen innen avtalt tid. Da står vi for reservedeler og arbeidskostnader.

  Bedriften vil også få en innføring i enkelt vedlikehold og rengjøring av maskinen.

  En god kopp kaffe har flere fordeler

  Vi vet hvor viktig god kaffe er. En god kopp kaffe kan:

  • øke produktiviteten
  • øke trivselen blant de ansatte
  • bidra til bedre kundeforhold
  Kaffe

  Øke produktiviteten

  Koffeinet i kaffe påvirker energinivået og gjør deg smartere. Dette er fordi koffein øker aktiviteten til nevronene i hjernen. Derfor kan noen kopper kaffe i løpet av dagen ha en positiv effekt på blant annet hukommelse, humør, oppmerksomhet, energinivå og reaksjonstid.

  Øke trivselen blant de ansatte

  Kaffe på jobben kan bidra til å øke trivselen. Kaffepausene kan fungere som et sosial lim som bidrar til samhold og trivsel. Videre kan samhold og trivsel bidra til høyere produktivitet. En samtale foran kaffemaskinen kan med andre ord være gull verdt. 

  Bidra til bedre kundeforhold

  Med en premium kaffemaskin på jobben kan dere tilby ekstra god kaffe til kunder som kommer på besøk. Våre kaffemaskiner gir kaffe av like høy kvalitet som dere ville fått ute. Flere av våre kunder setter stor pris på å kunne tilby noe annet enn vanlig sort kaffe til kundene sine. 

  Kontakt oss om kaffemaskin til bedrift

  Vi har gode tilbud på kaffemaskin til bedrift – enten dere vil leie eller kjøpe. Ta kontakt i dag om dere ønsker mer informasjon om våre avtaler. Du hører fra oss innen 8 timer.