Kaffemaskin kontor

Kaffemaskin kontor

Ser din bedrift etter en premium kaffemaskin til kontor? Vi leverer til små og store bedrifter på Østlandet. Dere finner garantert noe som passer i vårt utvalg.

  Vi vet hvor viktig det er med en god kopp kaffe på jobb. Derfor tilbyr vi premium kaffemaskin til kontor av alle størrelser. Slik kan vi garantere dere like god kaffe hver gang. Vi justerer også smaken etter bedriftens behov. 

  Med en premium kaffemaskin til kontor slipper dere å kjøpe kaffe utenfra. Med våre kvalitetsmaskiner får dere kaffe som slår baristaen hver gang. 

  Hos oss finner dere et bredt utvalg av ulike typer kaffe og kaffemaskiner til kontor. Vi leverer til små og store bedrifter på Østlandet. Ta kontakt for et tilbud på kaffeavtale. Sammen finner vi ut hvilken maskin som passer for dere. 

  Vi anbefaler: Rex-Royal

  Maskinene fra Rex-Royal er sveitsisk kvalitet på sitt absolutt beste. Merket lager maskinene sine for hånd, og de bruker nøye utvalgte kvalitetsdeler. Med en maskin herfra er din bedrift garantert stabil ytelse, god smak og høy kapasitet. 

  Rex-Royal S2

  Modellen Rex-Royal S2 er vår klare anbefaling. Dette er en perfekt kaffemaskin til kontor med små og mellomstore kapasitetskrav. Denne kvalitetsmaskinen lager hele 150 kopper i timen. Derfor passer den godt til steder med høyt tempo, som for eksempel bedrifter, konferanserom, detaljhandel, bakerier, bensinstasjoner, bokhandler og lignende.

  Mange funksjoner

  Rex-Royal S2 kommer i flere versjoner. Vi hjelper dere å velge ut de funksjonene dere trenger. Dere kan få fersk melk, sjokoladepulver og mye annet. Den har et eget uttak for kanner, og dessuten varmt vann til varme drikker som te og buljong.

  Enkel å bruke

  Dette er med andre ord en eksklusiv og avansert kvalitetsmaskin. Allikevel er den svært enkel å bruke, fylle, rengjøre og vedlikeholde. Vi gir dere selvsagt en innføring i enkelt vedlikehold når vi leverer den. I tillegg justerer vi maskinen slik at smaken blir akkurat slik dere ønsker. 

  Mange typer drikke

  Maskinen kommer med en brukervennlig 7-tommers touch-skjerm. Her er det enkelt å velge blant 24 typer drikke. Dere bestemmer selvsagt selv hva som skal være tilgjengelig. Her kan dere få vanlig kaffe, espresso, dobbel espresso, americano og mye annet spennende. 

  Vi kan også kombinere maskinen med tappetårn for kaldtvann og vann med kullsyre. Da har dere alt på samme sted. 

  Kontakt oss for et tilbud

  Ta kontakt dersom dere ønsker et tilbud på Rex-Royal S2. Dere får selvsagt teste maskinen på forhånd. Vi har også Rex-Royal S300CT, en kaffemaskin til kontor av stor størrelse, og Rex-Royal Compact, som passer til bedrifter av mindre størrelse. 

  Våre bestselgere

  de Jong DUKE Nio

  Bestselger med god kapasitet

  Rex-Royal S2

  Sveitsisk kvalitet på sitt beste

  de Jong DUKE Zia

  Stilren og brukervennlig

  Kaffeavtale

  Med en kaffeavtale hos oss får din bedrift Smaksgaranti og Driftsgaranti. Det betyr at vi garanterer like god smak hver gang, og at ytelsen er like god over lengre tid. 

  Dette gjør vi ved å kontrollere smaken jevnlig, utføre service og rengjøre delene. Vi justerer også smaken dersom dere ønsker det. Eller kanskje dere vil prøve noe helt nytt? Hos oss finner dere et bredt utvalg av hele bønner av høy kvalitet. 

  Driftsgarantien vår går ut på at ytelsen skal være stabil over tid. Dersom dere skulle få en feilmelding, fikser vi raskt problemet, og står selvsagt for kostnadene. Les mer om Smaksgaranti og Driftsgaranti hos oss.

  Få et tilbud på kaffemaskin til kontor

  Kontakt oss for mer informasjon og for et godt tilbud. Vi leverer kaffemaskin til kontor for små og store bedrifter på Østlandet. Vi hjelper dere gjerne å finne maskinen som passer for dere.