Valg av kaffemaskin er ikke så enkelt

Valg av kaffemaskin er ikke så lett  – finner du den som passer dere? 

Vi kan helt sikkert finne løsninger som passer for din virksomhet. Et bredt sortiment av førsteklasses kaffemaskiner og mange års erfaring i bransjen, gjør oss trygg på det.

Mange steder ender vi opp med en sammensetning av ulike maskinløsninger avhengig av antall brukere, hvor maskinen skal stå og i hvilken sammenheng den skal brukes.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Valg av kaffemaskin  – Espressobrygg

Under bryggprosessen settes kaffen her under trykk.  Resultatet er at du får en kaffe med såkalt crema; aromabobler på toppen.  Velger du å bruke espressobønner får du en espresso og velger man vanlig brente kaffebønner får man en kaffe, såkalt kaffe crème. Denne type maskiner har blitt mer og mer populære de siste årene.

Kaffepunkt har stort utvalg av maskiner som brygger kaffe på denne måten. Se hele vårt utvalg.

Her ser du våre mest solgte kaffemaskiner for espressobrygg. Klikk og se i nytt vindu.

  • Wittenborg 9100 2B2C
  • Siro 824 DG
  • NIO 20.2
  • Krea ES

Maskinene har inntil 2 beholdere for bønner, samt 2 kverner – i tillegg til beholdere for sjokolade og toppingpulver. Dette betyr at du kan bruke 2 varianter av kaffebønner for å få et rikt utvalg av smak. Med vårt utvalg av topp moderne kaffemaskiner og erfarne serviceteknikere har vi alle muligheter for å  tilpasse smaken til den smaken dere ønsker.

Valg av kaffemaskin  – Ferskbrygg

Her tilberedes kaffen ved hjelp av trakting i  presskanne eller i automat.  Resultatet av bryggprosessen, enten dette skjer manuelt eller automatisk, blir en kopp tradisjonell og skandinavisk, svart kaffe . Du kan velge mellom ferdig kvernet kaffe eller hele bønner. I dag brukes det i stor grad løsningen med kverning av hele bønner, det gir også noe mere aroma og smak.

Våre mest solgte kaffeautomater for ferskbrygg. Klikk og se i nytt vindu.

  • Siro 1623
  • Wittenborg 9100 RG
  • Wittenborg FB 55

Disse er alle brukervennlige maskiner med stor kapasitet som benytter ferdigmalt kaffe. De har også beholdere for sjokolade og toppingpulver.

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Er du fortsatt usikker på valg av kaffemaskin for din bedrift?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi  er jo til for å hjelp med at folk på jobben skal få bedre kaffepauser! Pauser som gir mer glede, mer energi og mer smak. La osss også minne om at vi gir smaksgaranti og driftsgaranti.

I tillegg til  maskinene vi har beskrevet ovenfor, har vi et bredt utvalg av andre type maskiner. Se hele vårt utvalg av kaffemaskiner.