Våre kaffemaskiner

Nedenfor finner du vårt brede utvalg av kaffemaskiner med ulike funksjoner og i ulike størrelser. Ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg med å finne riktig kaffemaskin for din bedrift.

Kaffemaskin til din bedrift

Det skal være enkelt å leie en kaffemaskin til en bedrift. Og vi synes alle fortjener en skikkelig god kaffemaskin på jobben. Våre moderne kaffemaskiner for bedrifter serverer fersk kaffe brygget på malt kaffe eller hele kaffebønner – alltid med feilfri service. Hos Kaffepunkt handler det om så mye mer enn bare å levere en kaffemaskin til bedriften. Vi verdsetter også kvalitet, god smak, god service og bærekraft, noe som gjennomsyrer hele vår virksomhet.

Rex-Royal S1

Kvalitet for de mindre miljøer

Rex-Royal S2

Sveitsisk kvalitet på sitt beste

Gerhardt OCX

Perfekt valg – høy kvalitet

Nio

De Jong Nio

Bestselger med god kapasitet

Edge papirfilter

De Jong Edge

Stilfull og elegant

Edge papirfilter

De jong Edge papirfilter

Der papirfilter er alternativet

Animo OptiMe

Nydelig kaffe fra en elegant maskin.

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe, valget er ditt

Jetinno JL 50

Komplett drikketilbud og høy kapasitet

Få tilbud på kaffe til jobben

 32 69 90 99 eller fyll ut skjemaet

  Nå kan du lease & leie en helautomatisk kaffemaskin som innfrir dine forventninger.

  Stilige å se på og fantastiske å bruke. Inni våre kaffemaskiner skjuler det seg topp driftssikker og moderne teknologi. De er avanserte, men lette å bruke.

  Dessuten vet alle våre kaffemaskiner godt at om de får vondt i halsen eller blir stive i leddene, så er hjelpen der med en gang. I tillegg har jo maskiner store fordeler fremfor oss dødelige (enn så lenge). De kan bytte ut stive ledd og trange årer før det går helt galt. Som naturligvis betyr at vi har et høyst forebyggende serviceprogram som gir deg en trygg driftsgaranti.

  For øvrig betror vi deg gjerne at Jakob, vår kvalitetsbevisste daglige leder, har brukt år av sitt liv i kaffebransjen og han har utviklet en 8. sans for kaffemaskiner. Maskiner som er vakre utenpå og fantastiske inni. Tenk om flere av oss var slik! Vi andre, selgere og servicefolk, liker selvsagt bare kaffemaskiner som byr på sitt beste. Hver gang og hver dag, fra sånn rundt 06:00 til omtrent 05:59. Jo da. Du fortjener mmmm-faktoren også når du døgner på jobben!

  Prøv å leie en slik kaffemaskin på arbeidsplassen da vel, og kom i gang med hverdagsnytelsen!

  Leasing av kaffemaskin på jobben skal være en god opplevelse. Vi dekker det meste av Norge og gir deg pristilbud innen 24 timer basert på akkurat ditt behov.

  Se vår driftsgaranti!