Test – kaffemaskin for bedriftsmarkedet

Test – kaffemaskin for bedriftsmarkedet

Etter hva vi erfarer finnes det ingen test av kaffemaskin som entydig gir gode svar på valg av riktig kaffemaskin og kaffeleverandør i Norge.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Det å velge en kaffeløsning er så mye mer enn valg av selve maskinen, spesielt når vi snakker om kaffemaskin til bedrift. Den eneste testen vi finner er i regi av Norsk Kaffeinformasjon som gjennomfører en test i henhold til kravene som er satt av ECBC (European Coffee Brewing Centre). Testkriteriene satt av ECBC skal sikre at kaffemaskinen skal kunne levere en god kopp kaffe, og følgende kriterier er lagt til grunn: vanntemperatur, malingsgrader og tid. Helt avgjørende tekniske spesifikasjoner for å få en god kopp kaffe. Les mer her:  http://ecbc.info/

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

“Best i test kaffemaskin 2019” – finnes den?

Den aller beste kaffemaskin til bedrift i 2019?  Vår erfaring gjennom mange år, er at tekniske krav og spesifikasjoner sjelden eller aldri er styrende for valg av kaffemaskin for bedrifter. En god kaffeløsning er satt sammen av følgende vesentlige faktorer:

  1. Valg av kaffemaskin.
  2. Kapasitetsvurderinger.
  3. Valg av kaffebønne/r og ingredienser.
  4. Valg av konsept,
  5. Valg av servicegrad.
  6. Utvalg av andre pauseprodukter.
  7. Valg av samarbeidspartner.

Som vi da skjønner er valg av kaffemaskin kun 15 % av hele kaffeleveransen. Da alle bedrifter er forskjellig vil det å velge rett løsning på alle overnevnte punkter være suksessfaktorer. Det er her den menneskelige ressurs, nemlig vår lange erfaring, kommer inn. En kaffemaskin-test vil derfor ikke gi det komplette bilde.

Den ultimate kaffeløsningen for din bedrift

Alle kunder er forskjellige, og har derav ulike krav og ønsker i forbindelse med en ny kaffeløsning på jobben. Det har Kaffepunkt tatt konsekvensen av ved å utvikle 3 konsepter som tar høyde for disse naturlige ulikhetene. Våre pausekonsepter heter Basic, Scala og Platina.

  • Basic er vårt enkleste og rimeligste konsept, som inneholder en driftssikker kaffemaskin med gode ingredienser, oppfølging og vareleveranse fra oss i henhold til avtale. Garanti på maskinen i hele avtaleperioden.
  • Scala er vårt standardkonsept, tilpasset bedrifter som ønsker en god pauseløsning. Konseptet inneholder moderne og driftssikre kaffemaskiner med et godt utvalg av tilhørende ingredienser, god oppfølging av fast kontaktperson og vareleveranse hver 4. til 6. uke. Smaksgaranti og maskingaranti i hele avtaleperioden. Halvårlige statusmøter og årlig rapportering av driftsstatus. Dette er vår personlige “best i test-kaffemaskin-program” for middels store bedrifter.
  • Platina er vårt konsept for de som ønsker det beste. Konseptet inneholder stilige, moderne og driftssikre kaffemaskiner med og uten ferskmelk. Et stort utvalg av ingredienser som kaffe, te og andre mellommåltider. Smakshjul med sesongvariasjon. Service og varelevering hver 4 uke eller oftere, avtales separat. Justering og kalibrering av kaffekvern halvårlig. Smaks- og maskingaranti i hele avtaleperioden. Halvårlige statusmøter og halvårlig rapportering av drift og økonomi.

Vi gir oss aldri på smak!