O jul med din glede :-)

O jul med din glede 🙂

Da nærmer vi oss igjen, den deilige julehøytiden. Året 2018 går også raskt mot sin slutt. Vi ønsker med dette å informere litt om hva dette året har gitt oss. Det er nemlig ikke bare kaffemaskiner og kaffe på jobben som har opptatt oss i året som gikk.

Først vil vi takke for et godt samarbeid, og fortelle at vi er stolte av å ha dere som våre kunder. Takk for alle gode innspill og tilbakemeldinger og for at våre kundekontakter har blitt så godt tatt imot hos dere.

Vi rigger oss for 2019, og mye spennende har skjedd og vil skje for at vi skal kunne nå våre målsettinger. Vi har utvidet med to nye medarbeidere innen salg og kundeoppfølging. Vi har utvidet vårt konsept med utsøkt kvalitets-te, sunne og enkle mellommåltider og nøtter. Videre vil vi snart komme med flere nyheter på maskinfronten, samtidig som alle våre velkjente og brukervennlige kaffemaskiner fortsatt er på plass i vårt sortiment. Ved dette vil vi sette gode fotavtrykk i markedet, hos dere som kunder og i bransjen. Vårt mål er å være i front av utviklingen når det gjelder kundetilfredshet og smaks tilpassing av god, smakfull kaffe.

cof

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Vi ønsker i år å starte en ny tradisjon i Kaffepunkt. Vi vil støtte en aktør, organisasjon eller tiltak, som bidrar til å spre glede, lys og hjelp til mennesker i vanskelige situasjoner i livet.

I år ønsker vi å bidra til det flotte arbeidet Støtteforeningen for Kreftrammede – Superselma www.sfk.no