Kaffemaskinen – mer enn bare en maskin

Kaffemaskinen – mer enn bare en maskin

I dagens arbeidsliv stilles det stadig større krav til effektivitet og resultater. Kanskje en naturlig utvikling i et moderne velferdssamfunn? Det som er sikkert, er at slike krav øker behovet for meningsfulle og smaksrike pauser, alene eller aller helst sammen med gode kolleger.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gode pauser er viktigere enn noen gang, og vi i Kaffepunkt har gjort mye for å imøtekomme dette behovet. Vårt pausekonsept hverdagsnytelse inneholder mange og riktige elementer som tilfører pausene det pusterommet og energien de er tiltenkt å gi i en travel hverdag. Elementene vi mener er vesentlige:

  • Gode og tilpassede maskiner
  • Kaffe av høy kvalitet, med opplevd, utmerket smak. 
  • Smarte og næringsrike mellommåltider. 
  • Sist, men ikke minst: Dyktige og fleksible pausekonsulenter. 

Kaffepunkts pausekonsulenter er eksperter på kundeservice, de har bred kunnskap om smak og er gode på å løse tekniske utfordringer. Aller viktigst – de tar våre kunder på alvor. Det er kunden som er vår og deres sjef. Det er kunden som skal like vår kaffe og nyte våre pauseprodukter.

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Kaffe av høy kvalitet er en selvfølge for å kunne tilby et godt kaffeprodukt. Våre kaffetyper tilfredsstiller våre kunders forventninger. Dette henger nøye sammen med at vi leverer kaffemaskiner i ulike varianter og størrelser, smaksjustert og tilpasset den enkelte kunde. Smaksjusteringen av kaffemaskinene utføres gjennom hele avtaleperioden. Det kaller vi «Smaksgaranti».

For å gjøre pausen komplett, leverer Kaffepunkt smarte og energirike frokost- og mellommåltider. Det skal ikke stå på oss når det gjelder å tilføre medarbeiderne dine nok sunn energi! Vi har mange kunder som opplever våre mellommåltider som positive og økonomisk riktige. Det handler om å prestere på et høyt nivå hele arbeidsdagen igjennom.

Vil du vite mer om vårt pausekonsept, ta kontakt for en uforpliktende pauseprat over en rykende varm kaffekopp.