Select Green – miljøvennlig kaffemaskin & kaffeavtale

Select Green – miljøvennlig kaffemaskin & kaffeavtale

Ute etter en miljøvennlig kaffemaskin på kontoret? Da kan vi i Kaffepunkt hjelpe til. Velg Select Green – vår mest miljøvennlige kaffeavtale – i dag.

God kaffe på kontoret er viktig for trivsel, produktivitet og samhold. Vi i Kaffepunkt ønsker å bidra til bedre kaffepauser på norske arbeidsplasser. Som Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift tar vi ansvar og sørger for miljøvennlig drift. Select Green er et godt eksempel på dette.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hva er Select Green?

Select Green handler om gjenbruk og bærekraft. Dette er nemlig en miljøvennlig kaffeavtale hvor din bedrift får en brukt kaffemaskin. Kaffepunkt bytter ut viktige deler, reparerer eventuelle mangler og gir kaffemaskinen omfattende service. 

Etterpå fungerer kaffemaskinen like bra som en ny kaffemaskin. Derfor gjelder selvsagt våre garantier – Smaksgaranti og Driftsgaranti – også på Select Green-maskinene. Vi garanterer at kaffen kommer til å smake like godt – kopp etter kopp. I tillegg garanterer vi at kaffemaskinen kommer til å fungere like godt – år etter år.

Les mer: Vi er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert

Brukt kaffemaskin = bedre for miljøet

Vanlig levetid på en kaffemaskin av god kvalitet er på minimum 10 år. Allikevel bytter mange bedrifter sin kaffemaskin etter 3 eller 5 år. Med andre ord kunne disse maskinene servert kaffe i mange år til. 

“Bruk og kast”-samfunnet er katastrofalt for miljøet. Derfor vil vi bidra til at vår bransje blir mer miljøvennlig. Løsningen ble Select Green. Med Select Green kan vi bidra til en bærekraftig kaffepause ved å “restaurere” brukte og neste nye kaffemaskiner.

Det er bra for miljøet og bra for din bedrift.


Miljøvennlige kaffemaskiner til kontoret

Med Select Green får du en kaffeavtale som inneholder:

  • Brukte/nesten nye kaffemaskiner
  • Slitedeler, bryggedeler og vannsystem blir byttet ut
  • Omfattende service og testing før kaffemaskinene er klare til å glede deg med god kaffe og god samvittighet
  • Samme Smaksgaranti og Driftsgaranti som på våre nye kaffemaskiner
  • Bærekraftig fokus på alt fra kaffebønner til tilbehør
  • Alle våre kaffebønner er bærekraftig (UTC)

Miljø og internkontroll

Kaffepunkt er Miljøfyrtårn-sertifisert. Da er det viktig å oppfylle krav til avfallshåndtering, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport.

Hos Kaffepunkt har vi gode systemer for internkontroll når det kommer til miljø. Vi gjør alltid miljøbevisste valg for å sikre at driften har et lavest mulig CO2-avtrykk. Det gjelder alt fra kaffemaskiner til kaffebønner. 

Kvalitets- og miljøplanen vår beskriver hva hver enkelt funksjon har ansvar for – helt fra salg, drift og gjennomføring til avvikling av kundeforholdet. Vi forplikter oss til å arbeide for et bærekraftig samfunn.

En god og miljøvennlig kopp kaffe 

Med våre Select Green-kaffemaskiner kan du være trygg på at din bedrift får en miljøvennlig og bærekraftig kaffeavtale. Den beste kaffen er den som både smaker godt og bidrar til en friskere og grønnere verden.

Ta kontakt for en miljøvennlig kaffeavtale

Kaffepunkt leverer kaffemaskiner til store og små bedrifter på Østlandet. Vi har lang erfaring i bransjen og stor lidenskap for det vi driver med. Hos oss kan du være sikker på at du får faste leveranser, personlig oppfølging og god kaffe som faller i smak hos dine ansatte. 

Med Kaffepunkt får dere kaffe og andre varme drikker av ypperste kvalitet. Vårt mål er at kaffepausene på deres kontor skal bli dagens lille høydepunkt.