Hva er forskjellen på en vanlig og en profesjonell kaffemaskin?

Hva er forskjellen på en vanlig og en profesjonell kaffemaskin?

Usikker på om dere skal skaffe profesjonell kaffemaskin til jobben? Den gamle kaffetrakteren fungerer også, men en profesjonell kaffemaskin har mye større kapasitet.

Det er flere gode grunner til å velge en av våre kaffemaskiner:

  • Høy kapasitet  – mange kopper i minuttet
  • Samme gode kaffen hver gang
  • Automatisk – enkel å bruke og vedlikeholde
  • Velg blant flere ulike kaffetyper og annen drikke

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Noen bedrifter er usikre på om de skal gå til innkjøp av en proff kaffemaskin. Mange arbeidsplasser klarer seg med en vanlig kaffetrakter, men andre velger å gå for en premium kaffemaskin til kontoret.

Det er flere forskjeller mellom profesjonelle kaffemaskiner og vanlige kaffetraktere. Spesielt handler dette om smak, valgmuligheter og kapasitet. Under får du noen gode grunner til å velge en proff kaffemaskin istedenfor den klassiske kaffetrakteren.

Trenger dere en profesjonell kaffemaskin på jobben? Kaffepunkt har kaffemaskiner av høy kvalitet som passer til arbeidsplasser av alle typer og størrelser. 

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Derfor bør du velge en proff kaffemaskin til jobben

Kaffe

Det er flere gode grunner til å velge en av våre kaffemaskiner:

  • Høy kapasitet  – mange kopper i minuttet
  • Samme gode kaffen hver gang
  • Automatisk – enkel å bruke og vedlikeholde
  • Velg blant flere ulike kaffetyper og annen drikke

Høy kapasitet  – mange kopper i minuttet

Flere av våre maskiner har høy kapasitet og lager mange kopper i minuttet. En arbeidsplass med mange ansatte og høyt tempo krever en maskin med mer kapasitet. Disse er spesielt godt egnet om dere har mange kundemøter og lignende på kontoret. 

Samme gode kaffen hver gang

Med kaffemaskin fra oss slipper du å huske på hvor mange skjeer kaffe som skal til. En kaffemaskin fra Kaffepunkt er perfekt om dere ønsker den beste kaffen hver gang. Våre maskiner er laget for å vare, og de leverer samme kaffe dag ut og dag inn.

Automatisk – enkel å bruke og vedlikeholde

Det tar ikke lang tid å sette på kaffetrakteren, men en kaffemaskin fra oss er enda raskere. I løpet av få sekunder har du en rykende fersk kopp foran deg. Våre kaffemaskiner krever også svært lite vedlikehold.

Velg blant flere ulike kaffetyper og annen drikke

Vårt utvalg inneholder alt fra kaffe latte til varm sjokolade. Du og dine kollegaer kan velge nøyaktig det dere liker best. Vi kan også tilpasse drikkemenyen etter deres behov. Vårt mål er at dere får kaffepauser som gir glede og energi. 

Du trenger ikke egen barista eller espressomaskin for å få god kaffe

Kaffe

Mange tror de må ty til espressomaskiner eller baristaen på hjørnet for å få god kaffe. Det stemmer ikke. Våre profesjonelle kaffemaskiner lager alt fra espresso til cappuccino, og smaken er like god som på kafé. 

Vi kan tilby et bredt utvalg av eksklusive kaffebønner fra verdens beste kaffenasjoner: Brasil, Peru, Honduras, Kenya, Colombia, Guatemala og Costa Rica. Kaffemerket vi bruker heter Lindvalls. De har levert kaffe til det svenske hoffet siden 1891. 

Vi tilbyr også et stort utvalg av te og mellommåltider. Med Kaffepunkt kan du være trygg på at alle ansatte på kontoret får noe de liker.

Kontakt oss om dere ønsker en profesjonell kaffemaskin til kontoret

Kaffemaskin

Ser dere etter en proff kaffemaskin til jobb? Da er det bare å ta kontakt med oss. Vi svarer med glede på dine spørsmål, og vi hjelper dere gjerne å velge maskinen som passer dere best. 

Kaffepunkt leverer til hele Østlandet. Kontakt oss i dag for et tilbud.