Hva er hverdagsnytelse for deg?

Hva er hverdagsnytelse for deg?

Det er et spørsmål vi stadig stiller til våre kunder, og ikke uten grunn. Nytelse er et vidt begrep og kanskje nytt, og litt fremmende å definere i en jobbsammenheng. Det er uansett viktig for oss å vite hva våre kunder tenker rundt dette – for det er jo de som skal være fornøyd.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

For oss i Kaffepunkt er hverdagsnytelse forbundet med god smak og gode opplevelser sammen med gode kolleger, med en god kopp kaffe i hånden.  Nytelse for oss er når våre kunder elsker vår service og kaffe fra våre kaffemaskiner.

Da nytelse og pauseforventningene er så forskjellig hos våre kunder, har vi utviklet 3 forskjellige konsepter som vi tenker dekker det meste. Disse har vi kalt for Basic, Scala og Platina. Nærmere presentasjon i neste artikkel. Navn som skal gi assosiasjon og tanker om at det er du og dine ansattes behov som bestemmer innhold og omfang av deres pauser. 

Vi tilrettelegger for gode og energiskapende jobbpauser, om det er kaffe fra våre kaffemaskiner, våre utsøkte te-alternativer eller noen av våre energirike mellommåltider. Helt uavhengig av hvilke konsept dere velger, kan vi garantere at dere blir fornøyd.

Om kaffemaskinen leases eller kjøpes betyr ingen ting, pauseopplevelsen vil være den samme.

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Ofte setter vi begrepet hverdagsnytelse i forbindelse med mat, drikke, ferier, og samvær med gode venner. Hvorfor skal ikke hverdagsnytelse også være en del av din arbeidsdag? Vi tenker det er helt avgjørende å ha gode pauser for å kunne prestere på topp, igjennom hektiske arbeidsdager. Våre utvalgte kaffemaskiner, ingredienser og pauseprodukter vil bidra til det. Og sist men ikke minst vil våre kundepleiere og smakseksperter stå til tjeneste for å bidra til problemfrie kundeavtaler, gode smaksopplevelser og alltid ingredienser på deres lager.

Det er hverdagsnytelse det.

Les mer på www.kaffepunkt.no