Kaffeautomat bedrift

Kaffeautomat bedrift

Kaffepunkt hjelper deg med kaffeautomat til bedrift. Få ting er viktigere for en god arbeidsdag enn en god kopp kaffe på jobb.

  Dere kan kjøpe eller leie kaffeautomat til bedrift hos oss. Kaffepunkt leverer til store og små bedrifter på Østlandet. Våre automater er enkle å bruke og vedlikeholde, og er et godt alternativ til  baristaen på hjørnet.

  Vi har både smaksgaranti og driftsgaranti. Dere kan være trygge på at dere alltid får den samme gode smaken, og at våre maskiner fungerer som de skal over tid. Hos oss får dere forutsigbare leveranser av bønner, te og annet tilbehør. 

  Ta kontakt med oss angående kaffeautomat for bedrift i dag. Sammen finner vi ut hvilken type som passer best for dere. 

  Vi kan anbefale: Zia 8224

  Zia fra De Jong Duke er en moderne kaffemaskin med elegant design. Skjermen på 10,4 tommer har en enkel og brukervennlig drikkemeny. Denne kan vi selvsagt tilpasse etter deres behov. Dere velger selv hvilke typer drikke dere skal ha tilgjengelig.

  Les mer: Zia 8224

  To utgaver

  Zia kommer i to ulike utgaver. Den ene er for bønner, den andre for malt kaffe. Velg selv hva som passer best for deres bedrift.

  Andre funksjoner

  Automaten kommer med en praktisk kannefunksjon. Med denne kan du lage en stor kanne før møter, seminarer eller lignende. Zia har også et separat uttak for vann.

  Kan også leveres med

  Vi kan tilpasse Zia etter deres ønsker. Dere kan få kaldt vann og kullsyre, tilpasset underskap, bordplate og begerdispenser.

  Våre bestselgere

  de Jong DUKE Nio

  Bestselger med god kapasitet

  Rex-Royal S2

  Sveitsisk kvalitet på sitt beste

  de Jong DUKE Zia

  Stilren og brukervennlig

  Derfor bør du velge kaffeautomat til bedrift

  Hos Kaffepunkt er vi opptatt av at det skal være enkelt å få en god kopp kaffe på jobb. Det er flere gode grunner til å skaffe en kaffemaskin til din bedrift. 

  Derfor bør du velge en kaffeautomat til bedrift

  • Dere trenger ikke gå på kafé for å få god kaffe
  • En automat er enklere enn vanlig filterkaffe
  • Alle ansatte vil finne noe de liker

  Dere trenger ikke gå på kafé for å få god kaffe

  Mange drar på kafé i pausen eller på vei til jobb for å få god kaffe. Med en av våre maskiner sparer dere både tid og penger. Nå er det bare et trykk på knappen som skal til for å få en kopp av barista-kvalitet.  

  En automat er enklere enn vanlig kaffetrakter

  Hvem skal lage ny kaffe? Trenger vi en hel kanne til? Hvor mange skjeer pleier vi å bruke? Har vi kjøpt inn nok?

  Med en automat slipper dere alle disse spørsmålene. Du kan ta en kopp uten å tenke på om du skal sette på en ny kanne. Dersom dere ønsker en kanne, er ikke det noe problem. Vi har et stort utvalg av maskiner med kannefunksjon.

  Filterkaffe er ikke spesielt komplisert, men en automat er mye enklere. 

  Alle ansatte vil finne noe de liker

  Våre automater lager alt fra espresso og latte macchiato til wiener melange og varm sjokolade. Du kan også varme opp vann til te, supper og lignende. Med Kaffepunkt kan alle ansatte finne den beste varme drikken for seg.