Derfor bør du skaffe kaffeautomat til din bedrift

Derfor bør du skaffe kaffeautomat til din bedrift

Kaffepunkt hjelper deg med kaffeautomat til bedrift. Få ting er viktigere for en god arbeidsdag enn en god kopp kaffe på jobb.

Derfor bør du velge en kaffeautomat til bedrift:

  • Dere trenger ikke gå på kafé for å få god kaffe
  • En kaffemaskin til bedrift er enklere enn vanlig filterkaffe
  • Bredt utvalg av hele bønner og malt kaffe
  • Stort utvalg av tilbehør til kaffen
  • Maskinen lager også annen varme drikke

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dere kan kjøpe eller leie kaffeautomat til bedrift hos oss. Kaffepunkt leverer til store og små bedrifter på Østlandet. Våre automater er enkle å bruke og vedlikeholde, og er et godt alternativ til  baristaen på hjørnet.

Vi har både smaksgaranti og driftsgaranti. Dere kan være trygge på at dere alltid får den samme gode smaken, og at våre maskiner fungerer som de skal over tid. Hos oss får dere forutsigbare leveranser av bønner, te og annet tilbehør. 

Ta kontakt med oss angående kaffeautomat for bedrift i dag. Sammen finner vi ut hvilken type som passer best for dere. 

Vi kan anbefale: Zia 8224

Kaffe

Zia fra De Jong Duke er en moderne kaffemaskin med elegant design. Skjermen på 10,4 tommer har en enkel og brukervennlig drikkemeny. Denne kan vi selvsagt tilpasse etter deres behov. Dere velger selv hvilke typer drikke dere skal ha tilgjengelig.

Les mer: Zia 8224

To utgaver

Zia kommer i to ulike utgaver. Den ene er for bønner, den andre for malt kaffe. Velg selv hva som passer best for deres bedrift.

Andre funksjoner

Automaten kommer med en praktisk kannefunksjon. Med denne kan du lage en stor kanne før møter, seminarer eller lignende. Zia har også et separat uttak for vann.

Kaffemaskinen kan også leveres med

Vi kan tilpasse Zia etter deres ønsker. Dere kan få kaldt vann og kullsyre, tilpasset underskap, bordplate og begerdispenser.

Velg Zia for en god kopp kaffe på jobben

Denne Zia-kaffemaskinen har med andre ord flere versjoner og valgmuligheter. Kaffepunkt hjelper dere å velge riktig variant. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om Zia eller for mer informasjon om hvilke andre kaffemaskiner vi tilbyr. 

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Derfor bør du velge kaffeautomat til bedrift

Hos Kaffepunkt er vi opptatt av at det skal være enkelt å få en god kaffe på jobb. Det er flere gode grunner til å skaffe en kaffemaskin til din bedrift. 

Kaffemaskin

Derfor bør du velge en kaffeautomat til bedrift

  • Dere trenger ikke gå på kafé for å få god kaffe
  • En kaffemaskin til bedrift er enklere enn vanlig filterkaffe
  • Bredt utvalg av hele bønner og malt kaffe
  • Stort utvalg av tilbehør til kaffen
  • Maskinen lager også annen varme drikke

Dere trenger ikke gå på kafé for å få god kaffe

Mange drar på kafé i pausen eller på vei til jobb for å få god kaffe. Med en av våre kaffemaskiner sparer dere både tid og penger. Nå er det bare et trykk på knappen som skal til for å få god kaffe av barista-kvalitet.  

Kaffemaskin til bedrift er enklere enn vanlig kaffetrakter

Hvem skal lage ny kaffe? Trenger vi en hel kanne til? Hvor mange skjeer pleier vi å bruke? Har vi kjøpt inn nok kaffe, melk og lignende?

Med en kaffemaskin til bedrift slipper dere alle disse spørsmålene. Dine ansatte kan ta så mange kopper kaffe de vil – helt uten å tenke på om du skal sette på en ny kanne. Dersom dere ønsker en kanne, er ikke det noe problem. Vi har et stort utvalg av kaffemaskiner med kannefunksjon.

Filterkaffe er ikke spesielt komplisert, men en kaffemaskin er mye enklere. 

Bredt utvalg av hele bønner og malt kaffe

Våre automater lager alt fra espresso og latte macchiato til wiener melange og varm sjokolade. Vi leverer både hele bønner og malt kaffe av høy kvalitet. Vårt utvalg av hele bønner dekker alt fra runde og milde til brente og bitre smaker. Slik kan alle ansatte nyte en kopp kaffe akkurat slik de vil ha den.

Med en kaffemaskin til din bedrift blir kaffe på jobben både enkelt og godt. 

Stort utvalg av tilbehør til kaffen

Kaffepunkt leverer ikke bare kaffe og kaffemaskiner. Vi har også alt dere trenger av tilbehør til kaffen. Vi leverer melk eller melkepulver til kaffe latte og andre melkebaserte kaffedrikker. Hvis du vil ta med en kopp kaffe på veien, har vi praktiske pappkopper til dere. 

Maskinen lager også annen varm drikke

Kanskje noen ansatte i bedriften ikke liker kaffe? Det er ikke noe problem med våre kaffemaskiner. Vi har flere kaffemaskiner i vårt utvalg med vann til te, supper og lignende. Med Kaffepunkt kan alle ansatte finne den beste varme drikken for seg.

Kontakt oss for et tilbud på kaffemaskin til din bedrift

Kaffepunkt leverer kaffemaskiner av høy kvalitet til store og små bedrifter på Østlandet. Dere kan enten kjøpe eller leie – velg selv hva som er det beste for dere. Våre kunder får alltid personlig service og tett oppfølging. 

Kaffepunkt ønsker å gi dere gode kaffepauser på kontoret. Ikke nøl med å spørre om dere ønsker mer informasjon. Vi hjelper dere gjerne å finne kaffemaskinen som passer for deres bedrift. Kontakt oss for et tilbud i dag.