Kaffemaskin til kantine, lounge og resepsjon

Kaffemaskin til kantine, lounge og resepsjon

Trenger dere kaffemaskin til kantinen, loungen eller resepsjonen på jobb? Kaffepunkt har kaffemaskiner som passer inn på alle arbeidsplasser.

Fordeler med å velge Kaffepunkt:

  • Personlig oppfølging, smaksgaranti og driftsgaranti
  • Automatisk kaffemaskin som er enkel å bruke
  • Stort utvalg av kaffemaskiner og god kaffe

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

God kaffe til ansatte, kunder, samarbeidspartnere og besøkende

Ønsker din bedrift deilig kaffe til ansatte, kunder, samarbeidspartnere eller besøkende? Da hører vi gjerne fra deg! Vårt utvalg innen kaffemaskiner er stort og bredt. Finn en passende kaffemaskin til din bedrift – uansett størrelse og type. 

Ønsker dere mer informasjon eller et tilbud? Send inn din forespørsel i vårt kontaktskjema, så hører du fra oss innen kort tid.

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Kaffemaskin – kantine, lounge, resepsjon og andre miljøer

Dame bruker kaffemaskinen

Kaffe i kantinen

Mange liker å ta en kopp kaffe til eller etter lunsjen. Ønsker dere å tilby dette til deres ansatte? Våre maskiner er av høy kvalitet og har god kapasitet. For eksempel kan kaffemaskinen Rex-Royal S2 fra sveitsiske Rex-Royal lage 150 kaffekopper i timen.

Kaffemaskin i loungen

Mange bedrifter ser verdien av et lounge-område hvor ansatte kan ta en pause. Loungen er et perfekt sted å ha kaffemaskinen. Her kan ansatte slappe av med god kaffe mens de lader opp batteriene til neste arbeidsøkt eller mellom møter.   

En kopp kaffe i resepsjonen eller inngangspartiet

Har din bedrift en resepsjon eller et inngangsparti hvor kunder og besøkende kan vente? Da er det fint å kunne tilby en god kopp kaffe. Maskinene våre har selvsagt pent design, og vil ta seg godt ut i resepsjonen. 

Fordeler med å velge kaffemaskiner fra Kaffepunkt

Hos Kaffepunkt blir du møtt av et hyggelig team med lang erfaring i bransjen. Vi leverer kaffemaskiner til store og små bedrifter på Østlandet. Med oss som leverandør får dere både smaksgaranti og driftsgaranti. 

Fordeler med å velge Kaffepunkt:

  • Personlig oppfølging, smaksgaranti og driftsgaranti
  • Automatisk kaffemaskin som er enkel å bruke
  • Stort utvalg av kaffemaskiner og kaffe

Personlig oppfølging, smaksgaranti og driftsgaranti

Hos Kaffepunkt blir du møtt av et hyggelig team som sørger for personlig oppfølging hele veien. Med våre kaffeavtaler trenger dere ikke bekymre dere for kjøpe inn kaffe, tilbehør eller lignende. 

Automatisk kaffemaskin som er enkel å bruke

Hos oss får dere maskiner av den høyeste kvalitet til en fornuftig pris. Maskinene er enkle å bruke. De er også svært enkle i drift og krever svært lite vedlikehold fra deres side.  

Stort utvalg av kaffemaskiner og kaffe

Dere kommer garantert til å finne den beste kaffemaskinen for dere i vårt utvalg. Vi har maskiner med ulik kapasitet til kontor av alle størrelser. Kaffepunkt tilpasser gjerne kaffemaskinen til deres behov. 

Hos oss får dere også flere typer kaffe med ulike bønner, smaker og brenningsgrader. Vi hjelper dere å velge den kaffen som passer best hos dere. 

Ta kontakt for et tilbud eller en prat i dag

Ønsker dere mer informasjon? Da er det bare å ta kontakt. Vi tar gjerne en prat om deres behov eller sender over et tilbud. Kaffepunkt tilbyr både kjøp og leie av kaffemaskin.