Friskt, renset kaldt vann til din Bedrift

Vi hjelper din bedrift å finne den beste vanndispenseren for dere

Kaldt, rent og friskt vann på jobben er viktig. Godt vann er et gode for ansatte, kunder og besøkende. Hos oss får dere vanndispensere av høyeste kvalitet. 

Vanndispenser for alle alle slags bedrifter

Hos oss har vi vanndispensere med ulik kapasitet, utseende og funksjoner. Vi garanterer at dere vil finne noe som passer deres behov hos oss. 

Rent, kalt og sprudlende vann er alltid godt og forfriskende, i en travel hverdag.

Lite kan måle seg med friskt og kalt vann med eller uten kullsyre. Det er sundt, godt og viktig i en travel hverdag.  Den gode smaken av friskt, rent og temperert vann igjennom hele dagen hjelper til på både produktiviteten og tilfredsheten. Våre ulike dispensere tilfredsstiller et hvert behov og gir dine ansatte eller kunder tilgang på vann, når de trenger det. Sammen med en av våre vannteknikere finner vi den beste løsningen for dere.

Våre vanndispensere kombinerer elegant og moderne design med innovative teknologi. De ser fantastiske ut, de er billigere enn flaskevann og de reduserer ditt karbonavtrykk.

Vi tilbyr både innebygde og frittstående vanndispensere til arbeidsplassen og serveringsstedet, i ulike farger og design, moderen, stilfullt eller klassisk. Valget er ditt, vi har løsningene.

Våre bestselgere

Tap 3

Tap 3 Tappetårn

Stilrent og elegant

quick on 20

Quick on 20

Kompakt, stilig og kraftig

Tappetårn

Albatross

Bestselger i elegant design

Vann på jobben: Derfor er det lurt med vanndispenser

Voksne anbefales å drikke 2 til 2,5 liter vann om dagen. Godt vann på kontoret er med andre ord et viktig gode for dine ansatte. Det er også fint å kunne tilby kaldt og friskt vann til kunder, samarbeidspartnere og andre besøkende. Få ting er så kjedelig som lunkent vann med dårlig smak. 

Vann kaffepunkt

Filter som fjerner usmaker i vannet

Flere kontorer og arbeidsplasser sliter med gamle rørsystem. Dette kan sette smak på vannet. Med en vanndispenser med filter slipper dere dette. 

Kullsyre gir vannet ekstra god smak

Noen foretrekker vann med bobler. Få ting er så forfriskende som et deilig glass kullsyreholdig vann. En vanndispenser med integrert kullsyrebeholder gjør det enkelt å ta seg et glass kullsyreholdig vann på jobben.

Bedre for miljøet

Bruker vannet i kranen lang tid på å bli kaldt? Eller har det en usmak dine ansatte ikke liker? Da kan det være at dere foretrekker plastflasker med vann. Med vanndispenser slipper dere å kjøpe plastflasker, noe som er bedre for miljøet. 

Ulike vannløsninger til deres bedrift

Under kan dere lese litt om våre vannløsninger. Vi hjelper dere selvsagt å finne den beste løsninger for dere.

Vann

Vanndispenser

En frittstående vanndispenser passer enkelt inn på kontoret. Vi trenger ikke tilpasse interiøret nevneverdig for å plassere den. Våre vanndispensere har alle funksjoner dere trenger.

Tappetårn

Tappetårn er en praktisk og elegant løsning for vann på arbeidsplassen. Vi integrerer tappetårnet i en benk på kontoret eller i bygget – på kjøkkenet, i kantinen, inngangspartiet, lobbyen eller andre miljøer. 

Vannkjøler

En vannkjøler er kanskje den enkleste vannløsningen vi tilbyr. Vannkjøleren får vann fra en dunk som holdes kjølig, og trenger derfor ikke å kobles til rørsystemet i bygget. Den er derfor svært enkel å montere. Passer til alle typer arbeidsplasser. 

Sortiment og andre produkter

Som navnet vårt tilsier, leverer vi også kaffemaskiner til bedrifter. De fleste kaffemaskinene våre leveres med muligheter for varmt vann til te, andre varme drikker, supper og lignende. 

I tillegg til kaffemaskiner og vanndispensere tilbyr Kaffepunkt også mellommåltider, nøtter og snacks. Vi ønsker å gjøre deres arbeidshverdag og kaffepauser best mulig. 

Ta kontakt med oss i dag om dere vil vite mer om våre produkter. Vi ser frem til en hyggelig samtale om hva vi kan gjøre for dere.