Tilpasset dere

Kjøpe eller leie, premium eller enklere? Sammen skaper vi den optimale løsningen for din bedrift. Hver virksomhet er unik, derfor starter vi alltid med en grundig behovsanalyse.
2022-12-23_Kaffepunkt_Ormåsen_Redigert-5

Vi skreddersyr en løsning som passer perfekt for dere. Vårt brede utvalg av kaffe- og vanndispensere er nøye utvalgt for å dekke alle deres behov og preferanser.

Fra kaffe til kakao

Våre kaffemaskiner lager alle kjente kaffedrikker, fra en kopp svart kaffe med eller uten krem, americano, cappuccino til espresso. Velg mellom melkepulver eller fersk melk. Frister en varm sjokoladedrikk? Det også et alternativ. Alle modeller har kokende vann tilgjengelig. Om høyt kolesterol er en bekymring, tilbys maskiner med papirfilter.

Sunt og frisk vann

Vanndispenseren leveres med kaldt vann, temperert vann, og med eller uten kullsyre, samt med eller uten vannrensing. Mulighetene er mange, vi har løsningene. Bedrifter har ulike krav til plassering og tilgjengelighet, alt fra kjøkkenbenk til sosial sone. I tillegg til valg av kaffemaskin og vanndispenser, tilbys smarte og stilfulle underskap til komplette pausemiljøer.

Påfyll og service

Kaffepunkt tilbyr utvidet tjeneste med daglig eller ukentlige besøk, der vi sørger for påfyll av ingredienser, tømming av grut, og rengjøring av maskinen. Slik kan dere ha fullt fokus på kjernevirksomheten.

Med fokus på fremtiden

Vårt miljøvennlige konsept Select Green, er et spesielt tilbud for dere som ønsker å kombinere god smak med bærekraft. Det er brukte maskinener som leveres med full garanti, og sikrer den samme gode smaksopplevelsen. Ved å velge Select Green, bidrar dere til en mer bærekraftig fremtid uten å gå på kompromiss med kvalitet og smak. Vi hjelper dere å skape en arbeidsplass, hvor ansatte og kunder har tilgang til hverdagsnytelse med smakfull kaffe!

Jeg hjelper deg gjerne!

Vi har levert kvalitetskaffe og løsninger for friskt vann til fornøyde kunder på Østlandet i over 25 år. Fyll ut skjema eller ring en av våre selgere direkte for å høre mer om løsninger som passer deres bedrift.

Silje Enger Skaugen
Hilsen Silje : )

Du hører fra en av våre kaffeeksperter innen 4 timer!