Kaffemaskin kontor

Behov for kaffemaskin til kontor?
Se vårt utvalg av kaffemaskiner for utsøkt kaffe til kontoret. Har du spørsmål rundt våre tjenester eller produkter? Kontakt oss, så veileder vi dere til riktig løsning.
kaffemaskin kontor
kaffemaskin til kontoret
Gerhard OCX
Tysk kvalitet på sitt beste
kaffemaskin for kontor
De Jong Lua
Moderne design og pene detaljer
kaffemaskin kontoret
Animo OptiMe X
Smakfull kaffe fra elegant maskin

Kaffemaskin til kontor

Kaffepunkt har et stort utvalg av solide kaffemaskiner til kontor og bedrift. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for installering og service til bedrifter på hele Østlandet. Vurderer dere kaffemaskin på kontoret? Kontakt oss! Vi kommer ut og foretar en behovsanalyse, med pristilbud i etterkant. Kaffepunkt AS er en ledende leverandør av kaffemaskiner til små og mellomstore kontor og bedriftslokaler på hele Østlandet. Kaffemaskin jobb med garantert hverdagsnytelse gjennom arbeidsdagen. 

Vann på kontoret?

I tillegg til kaffe og annen varmdrikke leverer vi også skreddersydde løsninger for frisk vann på kontor og arbeidsplassen. Vi har vanndispenser bedrift, tilpasset deres behov og ønsker. Fra enkle tappetårn, til maskiner med høy ytelse. Friskt vann er viktig på jobben! Kontakt oss for veiledning, eller et uforpliktende tilbud. 

Tilpasset deres kontor

Vi leverer kaffemaskiner til kontorer av alle typer og størrelser.

Skriftlige garantier

Vi gir skriftlig smaks- og driftsgaranti, for deres trygghet.

Leie eller kjøp

Hos oss kan dere velge å leie eller kjøpe kaffemaskin til bedriften.

Lei eller kjøp en kaffemaskin til kontoret

Alle fortjener en god kopp kaffe på kontoret. Vi tilbyr ordninger for både leie og kjøp av maskiner, slik at du finner en ideell løsning for ditt behov. Maskinene kommer i ulike størrelser, og serverer både kaffe og annen varm drikke. Kaffeavtale bedrift, vi hjelper ditt selskap med optimale løsninger. 

Stort utvalg av kaffemaskiner til kontor

Kaffepunkt har et bredt utvalg av kaffemaskiner for bedrifts og kontorlokaler. Maskinene har ulike funksjoner og egenskaper, ideelt tilpasset deres arbeidsplass. Her er mulighetene mange! 

  • Gerhard OCX: Med blant annet 10,4″ berøringsskjerm og dobbelt kvern og bønnebeholder.
  • Rex-Royal S2: Med kapasitet på 150 kopper per time. Kaffemaskin med høy produksjonskapasitet.
  • Rex-Royal S300: Tilbyr opptil 24 varm drikker hvor man selv bestemmer smak og profil. 
  • De Jong Lua: En kaffemaskin med moderne design og elegante detaljer. Har koppsensor og leddlys. 
  • De Jong Rose TLE: Designet for utsøkt kontorkaffe og bra brukeropplevelse, med 14,1 berøringsskjerm.
  • De Jong Nio: Har god kapasitet og gir kvalitet i hver kopp for små og mellomstore kontor. 
  • De Jong Zia: Med papirfilter for den perfekte filterkaffen på kontoret. Har kopp og glass sensorer.
  • Animo OptiMe X: Når dere ønsker smakfull kaffe og en elegant kaffemaskin. Kapasitet på 125 kopper per dag.
  • Jetinno JL 18: En moderne kaffeløsning i stilig skandinavisk design. Servere kaffe, melkebaserte drikker med melkeskum og deilig sjokolade.
  • Jetinno JL 29: En kompakt kaffemaskin med mange muligheter for kontoret. Har 7″ berøringsskjerm.
  • Animo MT Line Trakter: Kaffetrakter med glass eller termokanne. Vannfylling for hånd, en smart løsning for små kontor.
  • Animo MT Line Dobbel trakter: En komplett serie med bryggeutstyr, basert på moderne design. Lager god kaffe enkelt og effektivt. 
  • Animo Combi Line Trakter: Lager optimal filterkaffe på kort tid. Et godt alternativ eller supplerende for kaffemaskin til kontor. 

kaffemaskiner kontor

Økt trivsel med kaffe på kontor

En kaffemaskin til kontoret er en praktisk løsning som gir ansatte rask tilgang til kaffe gjennom hele arbeidsdagen. Den kan variere fra enkle kapselmaskiner til avanserte maskiner med innebygd kvern og melkeskummer. Kaffemaskiner på kontoret bidrar til økt trivsel, sosialt samvær og kan forbedre produktiviteten. Noen modeller har justerbar styrke og flere bryggealternativer, som espresso og cappuccino. Enkel betjening og automatisk rengjøring er ofte viktige faktorer. Kaffemaskinen kan plasseres i pauseområder og blir ofte et sentralt punkt for små samtaler og avbrekk i arbeidshverdagen.

Få et gratis og uforpliktende tilbud 

Kaffepunkt er leverandør av kaffemaskiner på hele Østlandet. Våre moderne maskiner serverer god kaffe og annen drikke av høy kvalitet. Be om et uforpliktende tilbud i dag. 

Jeg hjelper deg gjerne!

Vi har levert kvalitetskaffe og løsninger for friskt vann til fornøyde kunder på Østlandet i over 25 år. Fyll ut skjema eller ring en av våre selgere direkte for å høre mer om løsninger som passer deres bedrift.

Silje Enger Skaugen
Hilsen Silje : )

Du hører fra en av våre kaffeeksperter innen 4 timer!