Kaffenyhet: Vi lanserer kaffebønnen Verigo

Kaffenyhet: Vi lanserer kaffebønnen Verigo

Hos Kaffepunkt ønsker vi alltid å tilby den beste kaffen til våre kunder. Vår helt nye kaffebønne, Verigo, er den perfekte blandingen av sødme, friskhet og syrlighet. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nå er kaffenyheten Verigo – vår helt egen kaffebønne – her. Det er en balansert og fruktig kaffe som passer perfekt hos norske bedrifter.

Verigo har en god balanse mellom søte toner fra Brasil og frisk aroma fra Øst-Afrika. I tillegg byr den på et touch fra Colombia med en herlig syrlighet. Det er balansen mellom det søte, det friske og det syrlige som gjør Verigo så velsmakende. 

Den har også en fantastisk og rund ettersmak med god fylde. Verigo er mellombrent – dette er den brenningsgraden vi er mest vant med i Norden. Verigo er nordisk kaffe på sitt beste.

Ta gjerne kontakt om din bedrift ønsker å prøve Verigo!

Våre bestselgere

Nio 20.2

De Jong Duke Nio

Bestselger med god kapasitet

Jetinno JL 18

En perfekt kopp kaffe

Gerhard OCX

Stilren og brukervennlig

Lindvalls Kaffe

Verigo – og våre andre kaffebønner – kommer fra tradisjonsrike Lindvalls Kaffe. Deres historie strekker seg tilbake til 1891. Brenneriet deres har gått varmt i snart fem generasjoner. Med årene har de bygget opp erfaringen som skal til for å levere kaffe i verdensklasse.

Lindvalls er kongelig hoffleverandør i Sverige. Med andre ord leverer de kaffe til den svenske kongefamilien. 

Sertifisert

Selvfølgelig er våre kaffebønner sertifisert. Verigo er blant annet sertifisert av Rainforest Alliance. Dette betyr at kaffebønnene er dyrket, pakket og fraktet på en bærekraftig måte. Poenget med sertifiseringen er at forbrukere skal kunne ta bærekraftige valg. 

Kaffepunkt er også Miljøfyrtårn-bedrift. Dette betyr at vi følger flere krav knyttet til miljøvennlige produkter, transport og avfallshåndtering. I tillegg skal vi påvirke våre samarbeidspartnere til å handle bærekraftig. Gjennom Miljøfyrtårn-sertifisering kan vi få et grønnere og mer bærekraftig næringsliv.

Ønsker du Verigo på jobben?

Da er det bare å ta kontakt ved å klikke under! Kaffepunkt leverer kaffemaskiner, kaffebønner og mellommåltider til bedrifter på Østlandet. Vi ser frem til å høre fra deg.